Monday, 28 March 2016

Girl's Day Dinner at Didie's Kitchen


Assalammualaikum and Hi!

Yey! Five of us dapat gathered juga. Alhamdulillah. Bukan senang nak dapat precious chance macam ni, makan bersama-sama, berborak sama (sobsobsob) Time ni celebrated birthday Bayah walaupun lewat sehari but still celebrated togeteher. Happy Birthday, Bayah ^^ I love you Yaya! May Allah bless you and give you happiness long lasting, insyaAllah. Aamiin. Anyway, cafe ni Bayah yang rancang nak ke sini makan malam bersama-sama. Ini dia scroll di dalam Facebook jumpa information tentang kafe Didie's kitchen. Kita orang semua okay, Bayah plan baik punya. Nasib baik semua free masa ni. And and and.... Kita orang plan nak pakai baju warna sama. Warna BIRU, yang lain biru dah nampak tapi aku punya je tak berapa nampak biru tu sebab blue black but still blue right (kuikui :3) Didie's Kitchen wow! Harga sangat best serta menu dia. Tak mahal dan sedap. Best!! Customer service I give 4 out of  5 stars * applause* Peramah and baik. Aku suka tu. 




NurAin, Nurul Ain, Yaya (Birthday Girl), Usmatun


We called them Ain Square sebab dedua nama ain. (kuikui :3)



Lovely usmatun


Nachos walla!

L: Pom Pom Ice Tea, R: Ice Tea

Ice Chocolate without any cream

Hot chocolate

Ice Chocolate with Vanilla Cream




Birthday Girl menu




Birthday Girl Cake



Here, after you've listed your menu, gave them the list
and pay. and enjoy your meal! ^^










Thanks babe's! Love u girls so so much! Muah


How to get here?

Didie's Kitchen & Coffee

Address:
28, Jalan 4/23B, Danau Kota, 
53000 Setapak,
Kuala Lumpur.

Opening Hours:
Monday CLOSED
Tuesday - Friday: 5.00 p.m. - 11.00 p.m.
Saturday - Sunday: 4.00 p.m. - 11.00 p.m.