Thursday, 26 May 2016

Gathering with Classmates and Miss Zuriyanti

Assalammualaikum hi!

   Pada hari Selasa bersamaan 24/05/2016 pukul 7.30 malam aku dan classmates mengadakan final gathering maybe at Pizza Hut, Maluri untuk meraikan birthday Miss Zuriyanti dan makan bersama-sama. Kenangan yang manis sangat sebab seriously aku dengan diorang semua ni tak berapa rapat di dalam kelas include Miss Zu sebab aku bukan jenis peramah tapi bila dah ada peluang macam ni aku grab cepat-cepat untuk luangkan masa bersama classmates untuk sekali seumur hidup sebab manalah tau tiada lagi selepas ini kan. So, better I take this advantage to make a new memory to keep in my life and I will never erase this memory insyaAllah. Aku rasa beruntung dapat mengenali korang semua even in short term.

Examples like Zila, dia kawan rapat kepada Yaya and kakak dia jual cake dengan bakery semua ni. Linda Razak terkenal dengan lawak dia in class, she is the types of yang suka sakat orang. Syu seorang yang baik and baik hati. Marissa suka make up and lembut orangnya comel je. Zana seorang student serta kawan yang genius setiapp semester in dean's list *applause* Nasir pula aku akan cari di bila perlukan software atau movie yang latest atau outdated punya. Aku pasti akan cari dia. Yaya seorang yang baik dan tinggi serta gelak dia yang cute tapi kuat hehe Anna kawan baik kepada farisa, suka kacau orang dan very friendly. Devi is a genius same like Zana satu geng setiap semester in dean lists. Haniminho kaki korea, Shinee's hard fan, suka captain Yoo dari captain Jack Sparrow and baik macam Syu. Farisa unpredictable, kejap lawak boleh, kejap serius boleh, tapi itu ini semua tahu. Syamil lelaki kedua terkacak dalam kelas yang pertama jeng jeng jeng sebab ramai kata dia kacak but for me biasa saja because Oh Sehun is more handsome muahaha just kidding ye dia boleh tahan lah juga sampai semua suka dia. Syafiq pula pro in coding sebab dalam kelas IT dia dengan partner dia siap dulu aishh dan kawan baik kepada Azril (partner dia) Miss Zuriyanti tegas ada waktunya tapi baik macam Syu :)

See! Even though aku tak rapat tapi aku observe korang semua ni *emoji smiling face with sunglasses* Love you guys classmates and Miss Zu muah 



NurZila Muslim aka Zila Lim
Linda Razak aka Linda Razak (sama jer hehe)

Nur Syuhadah aka Syu
Marissa Shazana aka Cica

Zanalinda Mamyuni aka Zana

Nurhidayah aka Yaya

Nasir Azami aka Nasir

Zuliana Zulkiflee aka Anna
(pardon my teeth, itu effects light okay)
emoji *monkey covering it mouth*

Devi Bavani aka Devi
Nurul Hanisah aka Haniminho
Devi, Miss Zu, Yaya, Zila Lim

Our love
 (gementar nak buat love shape ni dengan miss actually,
I did it hooray)

Farisa Athirah aka far far

Syu and Hani

Syuuu

Devi and Miss kesayangannya

Marissa, Zana and Zila

Yaya and Syamil Izzat
(they exclude me called abang amel haha )

Miss Zuriyanti

Syamil and Syafiq

Awww so cute

I'm very happy

Linda and Syu

Birthday cake for Miss Zu
Not even half of the class but still happening :)